Livet som farmor och mormor

Husbygge med barnbarn

Av
den
10 december 2018

I lördags kom lillstumpa hit och tidigare på dagen hade jag och Paulina gått ner till affären och köpt ett pepparkakshuskit med godis, glasyr mm så vi ägnade eftermiddagen åt att dekorera hus.
Visst blev det fint!?

Sen la vi pussel, åt middag och jag såg det första avsnittet av årets julkalender. Lite svårt att bedöma på 15 minuter men det verkade helt ok.

Som vanligt somnade Vanessa snabbt på kvällen så jag passade på att lägga mig jag med och klockan sju på söndag morgon vaknade jag. Fick vänta i nästan två timmar på att Vanessa skulle vakna, haha!
Satte på en film och låg och myste i soffan.

Tänk, för några år sedan hatade Daniel Vanessa! Han var livrädd och höll sig gärna i ett annat rum när hon kom.
Och titta nu! 😍

Vanessa fick en mössa från Momi (min mamma), jättefin!

Söndagen ägnade vi åt att rita och pyssla och sista timmen spelade vi kort.
Vi lärde Vanessa “Finns i sjön” men sen ville hon spela vändtia. Hallå, ska en 6-åring kunna vändtia? 🙄 Ja hon kunde det iallafall och dessutom vann hon! 😜

En härlig helg med finaste barnbarnet i världen! 💞

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 230
  • 857
  • 404 615
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök