Vardagsliv

Hur gick det?

Av
den
20 december 2010

 

Jonas fick ju ett paket med “Baby Foot” på Fars dag (läs här >>) och jag lovade ju att skriva och berätta om och hur det fungerade.

Och jo, det fungerade faktiskt!
Efter några dagar började huden trilla av!

Och visst blev det skillnad men för att Jonas fötter ska bli fina så krävs det nog mer än en omgång och det blir tyvärr ganska dyrt. Eftersom han har mycket självsprickor så är det nog ingen bra lösning ändå…

Men jag skulle absolut kunna tänka mig att prova, lagom till sommarsäsongen tex.

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Kajsa

  20 december 2010

  Okej okej, intressant ändå att det verkligen funkade :thumbsup:
  Kramisar

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 38
 • 804
 • 350 335
 • 2 541
 • 8
 • 3 246
Sök