Av
den
9 juni 2019

Tidningar:
Om du behöver uträtta dina behov medan du leker i trädgården, använd alltid tidningen som lagts på uppfarten endast för detta syfte.

Besökare:
Fastställ snabbt vilken av besökarna som är rädd för hundar. Rusa tvärs över rummet, skäll högt och hoppa lekfullt mot denna person. Om personen trillar omkull och börjar gråta, slicka denne i ansiktet och morra stilla för att visa din omtanke.

Skällande:
Eftersom du är en hund förväntas du skälla. Så skäll – mycket! Dina ägare blir glada när de hör dig vakta huset. Speciellt sent på kvällarna när de sover säkert i sina sängar. Det finns inget som får en människa att känna sig mer säker än att höra ditt beskyddande skällande, vov, vov, vov…

Slickande:
Drick alltid mycket vatten från din skål innan du slickar din människa. Människor föredrar rena tungor. Var beredd på att hämta en handduk till din människa.

Gropar:
Istället för att gräva en stor grop mitt i trädgården och göra din människa upprörd, gräv flera små hål över hela trädgården så det inte märks. Om du lämnar en liten hög med jord vid varje hål, så kanske de tror att det är mullvadar. Det finns aldrig tillräckligt många hål i jorden. Sträva dagligen för att hjälpa till med att korrigera detta problem.

Dörrar:
Området direkt framför dörren är alltid reserverat för familjens hund att sova på.

Konsten att sniffa:
Människor gillar att bli sniffade på. Överallt. Det är din plikt att, som familjens hund, tillmötesgå dem.

Vett & etikett vid ätande:
Sitt alltid under bordet vid middagen, speciellt om det är gäster närvarande, så du kan städa upp all mat som trillar på golvet. Det är också ett lämpligt tillfälle att träna ditt sniffande.

Promenader:
Regler på vägen: När du går ut med din människa, uträtta aldrig dina behov på din egen gräsmatta.

Soffor:
Det är fullt tillåtet att ligga på den nya soffan när dina människor har gått och lagt sig.

Lekande:
Om du tappar balansen när du springer efter en pinne eller en boll, använd blomsterrabatten för att dämpa ditt fall så du inte gör dig illa.

Att jaga katter:
När du jagar katter, se till att du aldrig – riktigt – fångar dem. Det förstör allt det roliga.

Tuggande:
Bidra till modeindustrin. Tugga på en sko.

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 179
  • 2 490
  • 403 105
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök