Djurliv Vardagsliv

Hund- och människospa

Av
den
8 november 2017

Dagen var ganska lugn och efter 3-4 månader med kaos på jobbet är man långt ifrån van vid att det ibland är 2-3 minuter mellan samtalen. Jag fixade med lite bokrecensioner på bloggen mellan samtalen och plötsligt var klockan två och jag slutade.

Mötte upp Paulina i stan och vi gick och klippte klorna på Daniel och sen åkte vi hem. Väl hemma fick han sig en ordentlig dusch så nu ligger han invirad i en tjock filt i Paulinas knä och myser.

Jag tog ett långt skönt bad jag med, smörjde in mig och satte på mig pyjamas så nu är det kväller här och jag ska nog tillbringa kvällen i soffan under en filt jag med.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 60
  • 2 591
  • 402 516
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök