Hälsa & Livsstil

Hua vilken dag!

Av
den
29 september 2010

Vaknade sent idag trots att jag somnade redan klockan nio igår.
Fick lite småpanik eftersom vi skulle få besök klockan halv nio så jag bäddade, dammsög, fixade disken, rastade vovvarna och gjorde mig klar inom en timme.

Efter besöket gjorde jag mer nytta, skrev och postade en bunt brev, betalade räkningar, gick igenom mail och gjorde en inköpslista.

Igår köpte jag en stoor veckokalender till hela familjen, som hänger i hallen, och den fyllde jag i med viktiga möten, tvättstugetider, barnens “att-göra” mm.

Sen åkte jag in till stan och bytte lite kläder åt Paulina innan jag åkte hem och tömde diskmaskinen än en gång. Jonas kom hem och vi åkte till Ica Maxi för att storhandla. 12 matkassar senare kom vi hem och jag röjde ur kyl, frys och skafferi innan jag plockade in alla matvaror.

När det var klart var det dags för tvättstuga, igen, och överfulla tvättkorgar. Puh!
Sitter och väntar på att det sista ska bli klart… Sen ska jag i säng omedelbums, fast först ska jag smörja in mig med Voltaren Gel för nackspärren har inte släppt det minsta.

Kroppen värker så jag blir galen snart! Det här är pest!

 

Taggar

27 september 2010

2 oktober 2010

LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  morsan

  30 september 2010

  Va du är duktig! Men, bidde det inget bad?

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 36
 • 804
 • 350 321
 • 2 541
 • 8
 • 3 246
Sök