Speraesole är beläget i ett lugnt och fridfullt område omgivet av vacker natur. Några av Sardiniens finaste städer finns i närheten.

Hotellet ligger i den lilla italienska byn Murta Maria på Norra Sardninen. Här slås man av den avkopplande miljön och det fina landskapet.
Närmsta stranden är Porto Istana som ligger två kilometer bort.

Speraesole ligger ungefär 10 kilometer från idylliska Olbia som är en livlig småstad. Staden har en lång och spännande historia, något som du kan lära mer om på det arkeologiska museet. Det är väldigt påtagligt att du befinner dig i Italien, här kan man strosa omkring bland smala gränder, kyrkor och njuta av en gelato på någon av alla uteserveringar runt torgen.

Avståndet till flygplatsen är ungefär 8 kilometer.

Hotellets badmiljö inbjuder till avkoppling med mycket sol och bad. Här trivs alla soltörstande. Runt poolen finns bekväma solsängar och parasoller. Till barnens stora glädje finns barnpool i hotellträdgården. Här finner de minsta sin glädjezon. I poolbaren träffas man gärna för något gott att dricka och något lättare att äta.

Här bor man i trevligt inredda rum. På hotellet finns 57 rum som har bekväma badrum med dusch/badkar samt hårfön. Rummen är inreda i traditionell sardisk still och är väldigt ljusa och fräscha. Alla de fina rummen har;

Gratis trådlöst internet (WiFi)
Luftkonditionering
Minibar/kylskåp
Direkttelefon, satellit-TV
Värdeskåp (avgift)

0