Sardinien 2019 Semester/Resor

Hotel Speraesole

Av
den
21 maj 2019

Hela resan inklusive flyg och hotell med frukost bokade vi via TripX som jag varmt kan rekommendera. Vi bodde på Hotel Speraesole i byn Murta Maria i Olbia.

Hotellet ligger bara 10-15 minuters bilresa från flygplatsen i Olbia.

Det var ett fräscht och välskött 4-stjärnigt hotell med ett mysigt poolområde.

Rummen städades varje dag och vi hade frukost inkluderat i priset. En väldigt enkel men fullt tillräcklig frukost.

Restaurangen som “hörde till” hotellet

Innergården

Vy från vår balkong

Ordentliga solstolar på en välskött gräsmatta

Korridorerna i hotellet var ljusgula och smyckade med blommor och stora vaser

Från korridorerna såg man ner på innergården, där nere fanns även matsalen där vi åt frukost

Poolområdet kvällstid

Rummet var enkelt men fräscht, enda nackdelen var duschen som inte hade något skydd ut mot badrummet vilket innebar att efter en dusch var hela badrummet dyngsurt. Ett draperi eller en glasvägg hade varit toppen.

Precis utanför vårt rum gick det en trappa ner till poolområdet

Det enda jag kanske kan klaga lite på var personalen i receptionen som inte alltid tittade upp och hälsade när vi kom, trots att vi var själva i hela receptionen. Jag tycker att det hör till att personalen säger hej, speciellt när man kommer in i byggnaden.
Dessutom kunde inte heller de ett ord engelska och det kan jag också tycka hör till, om man sitter i en hotellreception bör man kunna göra sig förstådd och förstå engelska, åtminstone hjälpligt.

Poolområdet var perfekt skött, korta gräsmattor som vattnades dagligen, fräscha möbler och en pool som rengjordes både morgon och kväll.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 185
  • 894
  • 431 586
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök