Hälsa & Livsstil

Höstsmärta

Av
den
24 september 2014

Hatar hösten mest av en anledning och det är smärtan som kommer med kylan, vinden och fukten.

Jag hatar att gnälla och gör sällan det och utåt sätter jag alltid på masken som alltid är glad och mår bra. Det är egentligen bara mamma som får höra hur jag egentligen mår, för hon förstår, hon vet hur det är. Jag vill inte “gnälla” inför varken vänner eller familj.

Och inte blir det bättre av att gnälla heller även om det kanske skulle skapa lite förståelse.

Just nu är jag glad åt att inte ha ett jobb att gå till varje dag. Givetvis inte glad på “det” sättet, jag önskar inget hellre än att hitta ett jobb jag klarar av och trivs med, men med smärtan just nu känns det skönt att slippa tvingas iväg varje morgon.

Fibrovärken är jobbig som fan, hela kroppen värker… Det spänner och ilar i skelettet (känns så) och jag är sååå trött – hela tiden!

Vaknar med migrän flera dagar i veckan och det tar en halv dag att bli av med den…

Hälsporren bråkar fortfarande på vänster fot, värker satan emellanåt. Min PPP har ett skov och höger fot är alldeles trasig.

Usch, känner mig verkligen som en gnällig 80-åring ibland… :jaja:

 

Så, nu har jag gnällt av mig lite. På med masken igen. Imorgon väntar en tur in till stan (det är så sällan jag är utanför dörren numera så jag har börjat bli folkskygg tror jag)

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
6 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  24 september 2014

  Uff så tråkig läsning! Önskar du kunde få någon terapi för fibron som gjorde den lite lindrigare. Finns det inget att göra? Yoga, avslappning, nånting…<3

 2. Svara

  Maria

  25 september 2014

  Känner igen det där. Jag gick in ett rejält skov trots att det fortfarande var varmt i början på september. Jag har haft smärtande SI-leder i ett par veckor nu och den här veckan blommade det ut i ett rejält ryggskott. Nu krampar varenda muskel i ryggen och jag går dubbelvikt som en krum gumma eftersom jag inte kan räta på mig. Det är tredje ryggskottet på nio månader. Inte helt oväntat är jag väldigt osams med min kropp just nu. :angry:

 3. Svara

  Carola

  25 september 2014

  Vet vad du skriver om. Kram
  Jag har reumatiska systemsjukdomar mm

 4. Svara

  Kajsa

  25 september 2014

  Jag vet precis hur det är, jag är så jäkla less på att fibron ska bråka med mig.
  Jag “gnäller” väldigt sällan jag med, jag är så tacksam att jag inte behöver kliva upp tidigt, jag är så tacksam för att jag kan ta dagen som den kommer.
  Håller också med dig om att det är lätt att isolera sig hemma.
  Ja du har så rätt i allt du skrivit.
  Kramar!

 5. Svara

  Kajsa

  25 september 2014

  Något som lindrar lite för mig, är att sola solarium.
  Min kropp gillar värmen.

  • Svara

   saija

   25 september 2014

   Ja samma här men det är tyvärr så jäkla dyrt att sola 🙁

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 252
 • 1 313
 • 341 537
 • 2 541
 • 8
 • 3 244
Sök