Hem Ljuva Hem

Höstinredning

Av
den
30 september 2011

I helgen vill jag pyssla i vardagsrummet!

Jag vill måla den stora svarta väggen i vardagsrummet till en mer ljus beige/lattefärg och sen vill jag måla en stor svart trädsiluett i ena hörnet. På den ska jag fästa mörkbruna blad från Bluebox.

På den svarta fondväggen vid sängen vill jag ha en mörkt brun tegeltapet från Rusta och så vill jag sätta upp vajrar i taket där vi kan hänga upp gardiner som “insynsskydd” för sängen.

Jag vill även ha en matta (det är väldigt kalt utan en!) och några mysiga kuddar i soffan.

Ungefär så här;

Nu gäller det “bara” att övertyga min man!
Han är inte så pigg på mina ideer alla gånger men både han och jag vet ju att det blir superbra i slutändan! 😉

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
7 kommentarer
 1. Svara

  Emelie Bäck, Cancerfonden

  30 september 2011

  Hej! Nu är det dags för årets upplaga av Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj! Förra året uppmärksammade du Rosa Bandet och kampen mot bröstcancer här på din blogg. Vi hoppas förstås att du vill hjälpa oss i år igen, genom att uppmärksamma kampanjen och uppmuntra din läsare till att också engagera sig. Målet är att alla ska överleva bröstcancer. Hjälp oss att sprida budskapet! Här hittar du material till din blogg och olika sätt att hjälpa till: http://www.cancerfonden.se/sprid-budskapet. Tack!

 2. Svara

  catja

  30 september 2011

  Du är för go du. Vet hur det är jag har det likadant. Ibladn vet de bara inte direkt att det är för deras eget bästa. :thumbsup:
  Stålvajern som ‘gardinstång’? Smart, smart, jävligt smart. Snygga gedigna stänger blir man rånad på pengar. Vill bara råda dig att INTE ha så mkt rosa i det beiga. När väggen är målad kommer du att tycka att den är just ROSA och inte beige. Man må säga vad man vill om tråkig Svensson-latte på väggarna men jag gillar det!
  Bladen är hur snygga som helst! Tror du inte du skulle använda alla kunde vi dela ett paket. Jag har en liten hall jag kunde ha lite virvlande blad i. 🙂 Hör av dig i så fall.

  kram

 3. Svara

  Gabriella

  1 oktober 2011

  Det kommer bli supersnyggt!!!Gillar verkligen det med trädet!
  När vi bodde i 2:an så hade vi just en sån vajer och gardiner runt om.Det kändes bra att kunna “stänga in”sig.Tex om jag var sjuk och sonen hade kompis hemma.
  Kram!

 4. Svara

  catja

  2 oktober 2011

  Får svara här “#¤”!#¤%&#”#&()&¤%#”!”#¤ Hur långt ‘svorord’ tror du får plats här? Så segt att det inte går att svara hos mig själv utan att få ett sammanbrott. Har alla uppgifter till att flytta över allting men har bara inte haft tid. Helt fullt i kalendern. Jobbat nu tre nätter och det blir inte en sekund över, helt sjukt. sista natten nu. Nu har tre lovat och själv kommit med förslaget att jag ska flyttas till deras andra server. ‘Du förlorar förvisso ASP-möjligheten, godkänner du det?’ Godkänner vad fan som helst känns det som men känner mig besviken att det tagit dem 3 veckor att godkänna MITT förslag om flytt till ny server. I samband med detta fick jag också veta att flytten NU kunde ta upp till 2 veckor. Dvs i bästa fall kaos i fem veckor. Eeeh? Varför inte hjälp med en gång. Så sjukt jävla dåligt. Det ska de få veta också och min reklam för ‘One’ blir inte nådig. De får inga kunder med min hjälp i alla fall.

  Jag vill gärna dela löven med dig. Mailar dig min adress så kan du väl slänga över kontonummer och totalsumma med frakt och så. Gör nu bara detta om du tycker att löven räcker för dig.

  kram

 5. Svara

  catja

  2 oktober 2011

  ‘Nu har tre lovat’ …menar såklart ‘Nu har ONE lovat’

 6. Svara

  Fredrik

  23 oktober 2013

  Hej jag såg din tegeltapet från rusta, jag undrar hur du tycker att den är, för när jag kollade på den i affären så tyckte jag att den va lite suddig/grynig, men hur är den på väggen tycker du?, tacksam för svar.

  • Svara

   Saija

   3 november 2013

   Jag älskade den!! En klar favorit och den såg ut som tegel ska göra tycker jag! 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 165
 • 739
 • 403 050
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök