Vardagsliv

Hösten är här!

Av
den
23 september 2014

Så, då var hösten här!
Igår blåste det rejält, inatt och imorse var det minusgrader ute och frost i gräset och på bara några dagar har träden börjat skifta färg.

Dags att gräva fram långkalsongerna alltså!

Men ok, jag kan väl erkänna att det är lite mys att sitta i nya soffan under filten, med tända ljus i hela lägenheten och en kopp varmt the på kvällen.
I slutet på veckan när jag ska in till stan ska jag försöka få tag i chailatte syryp, älskar chailatte på hösten och vintern, såååå gott!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 230
  • 1 908
  • 343 318
  • 2 541
  • 8
  • 3 244
Sök