Foto

Höst i Säterdalen

Av
den
18 oktober 2020

Någon vecka innan alla barnbarnen kom så var jag och Anders till Säterdalen för att ta en fotopromenad.
Tyvärr var jag nog lite för tidigt ute för det hade inte riktigt blivit de där superfina höstfärgerna men det var ändå fint.

Jag har inte hunnit publicera fotona eftersom, ja det kom ju liksom två bebisar i vägen

Om du vill se fotona större kan du klicka på den första och sedan klicka dig vidare med pilarna eller med piltangenterna på tangentbordet

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 137
  • 759
  • 430 849
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök