Webbigt

Hjärtan och smilysar!

Av
den
19 oktober 2020

Nu då mamsen, är du nöjd nu?

Nu har jag fixat så att det finns en gillaknapp efter varje inlägg. Gilla gärna, det är alltid kul att se att mina inlägg läses och gillas Speciellt nu när jag faktiskt försöker få igång bloggandet igen

Jag har även lagt till emojis/smilysar i kommentarsfältet, använd gärna!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
6 kommentarer
 1. Svara

  Jenny

  20 oktober 2020

  Hur har du gjort det?

  • Svara

   Saija

   20 oktober 2020

   För gillaknappen använder jag tillägget WP ULike och för smileysarna använder jag Native Emoji 🙂

 2. Svara

  Saija Merio

  20 oktober 2020

  Testar 😬

 3. Svara

  mamma

  20 oktober 2020

  testar, puss älskling, du har världens bästa mamma, glöm aldrig det, fast hon kanske är lite knäpp <3

  • Svara

   Saija

   20 oktober 2020

   Hahahaha dööör av garv!
   Utan videochatt hade jag fortfarande suttit här och slitit mitt hår 😂
   Älskar dig 😍

   • Svara

    mamma

    20 oktober 2020

    det blir en kul anekdot att berätta inom familjen när jag gått ur tiden 😂Om det ändå inte hänt något när jag klickade på bilden, men det gjorde ju det! det hände något varje gång, haha

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 102
 • 785
 • 348 134
 • 2 541
 • 8
 • 3 244
Sök