Hälsa & Livsstil

Hemsk kväll och natt!

Av
den
7 juni 2016

Några timmar efter middagen igår började jag få hemskt ont i magen och det blev bara värre och värre.

Jag har misstänkt förut att jag är överkänslig mot vitlök och ja, nu VET jag att jag är det. Skit också, jag älskar ju vitlök! ?

Jag lagade egen tzatziki i förrgår som vi åt både i går och i förrgår. I förrgår hade jag också lite ont men inte alls som igår, det var hemskt!

Magknip from hell, frossa och feber!
När klockan var tolv och jag fortfarande låg och bokstavligen skakade i sängen av frossa gick jag upp och tog ett varmt bad i nästan en timme. Stoppade även i mig 2 värktabletter för kroppen värkte jättemycket.
Jag vet inte vad det är men jag tycker att fibroskoven kommer tätare och tätare nu och det stör mig enormt då jag tycker att det borde vara bättre nu av många olika anledningar. Varmt ute, sol och dessutom tar jag det väldigt lugnt nu då jag är arbetssökande.
Men ändå jäklas kroppen och jag blir så ledsen… ?

Lyckades iallafall somna runt ett-två och idag känns det bättre, tack och lov.

Men jaha, kan man göra tzatziki utan vitlök? ?

 

Haha ja den dieten kommer iallafall INTE att funka för mig nu då!

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 146
  • 739
  • 402 951
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök