Den här helgen har tillbringats hemma, mestadels i soffan med datorn i knät men även på golvet gullandes med barnbarnet Noelle.

Jag saknar lilla Freja och hoppas verkligen att vi kan ses till jul. Så länge får jag nöja mig med foton och videoklipp.

Igår hade Noelle en riktig sovdag.
Hon brukar ha en sovdag, en bajsadag och en ätardag, och sen går det runt runt.

För 4 år sen var jag tydligen och fotade uppe vid hoppbackarna.
Det är det här som är så kul med att ha en blogg, att kunna se tillbaks på vad man gjort och läsa om hur man mått.


En man som heter Ove?
Jag har en sån knepig granne…
Jag har ju bara bott här i drygt ett år och har knappt hunnit träffa eller lära känna grannarna men jag har inte kunnat undgå grannen i huset mittemot.
Han är en sån som är ute och krattar och skottar själv trots att vi bor i hyreshus. Han har satt upp lappar på sophuset med instruktioner till alla de boende, på hur HAN tycker att vi ska sortera och bete oss. I somras hörde jag honom skrika till en hundägare och han gav sig inte fast hon vandrade iväg med sin hund, han stod ute på trappen och skrek långt efter att hon försvunnit, haha!
Och imorse när jag såg att det stod en cykel inne i porten på huset mittemot så tänkte jag tanken: – “Oj undrar hur herr Ove reagerar på den där?”
Man får ju inte ställa cyklar, vagnar eller annat i trapphusen.
30 minuter senare var jag ute på balkongen och hörde världens brak, tittade över räcker och ser hur “Ove” slängt ut cykeln på asfalten 5 meter från huset.

Jag har inte drabbats av Ove, ännu… Men det känns som om de flesta bostadsområden har en egen “Ove”, mer eller mindre.
Har ni någon?

1+