Av
den
17 augusti 2019

Som jag skrev tidigare så fick jag ju “tillbaks” mitt sovrum igen i veckan och jag hade först tänkt vänta lite med att flytta in där tills jag kunnat köpa lite inredning och möbler, men alla som känner mig vet ju vilket fantastiskt tålamod jag har, så nää, jag väntade inte. Jag satte igång i måndags kväll efter jobbet och vid elvatiden på kvällen gav jag upp.

Då hade jag flyttat möbler, städat, putsat fönster, hängt upp gardiner, draperi, tavlor mm, pyntat lite osv. Jag tog vad jag redan hade hemma och det blev faktiskt helt ok och det kan nog vara så att jag inte har sån panik längre över att handla en massa vilket känns skönt. Det jag saknar just nu är mattor!
Jag ska köpa två stycken mattor in till sovrummet, då täcker det nästan hela golvet och blir lite känsla av heltäckningsmatta.
Och en ny garderob skulle sitta fint, de här som ingår i lägeneheten är ju inte allt för tjusiga.

Jag ska ta lite bättre bilder sen

Haha, man skulle kunna tro att bilderna är svartvita med tanke på gråskalan men näää, titta på växterna så ser ni att jag fotat i färg! 🙂

Ommöbleringen i sovrummet innebar ju att det blev helkonstigt i vardagsrummet så tisdag kväll ägnade jag mig helhjärtat åt det. Jag drog ut min stora soffa ordentligt och rengjorde bakom och under. Så dumt med så låg soffa när det inte går att dammsuga under!
Tog även isär hela tv-bänken och gjorde rent och sen flyttade jag alla möbler mer centralt. Jag flyttade även vår ena hylla så att den nu står där sängen tidigare var.
Vardagsrummet känns mycket större och luftigare nu, men även här behövs det en matta för det är snudd på att det ekar.

Och sen gav min kropp upp! På onsdagen hade jag så ont så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Allt kånkande, lyftande, bärande, upp och ner på stolar, armarna högt upp i luften, ja ni vet ju hur man håller på. Dessutom fick jag mens och med det en jäkla mensvärk.
Så gymmet har inte blivit så frekvent besökt denna vecka om jag säger så, men å andra sidan har jag nog fått träning så det räcker.

Igår gick brandlarmet på jobbet, precis när jag kommit in och hällt upp första koppen kaffe. Det var bara att utrymma, men tack och lov behövde vi inte stå ute i mer än 15 minuter.
Däremot var det kallt och jag frös hela förmiddagen. Visst börjar det kännas som höst ute?

Den här helgen blir lugn. Jag ska, om jag orkar, städa i hallen och min klädkammare, men annars ska jag bara sitta i soffan och fortsätta pyssla lite med mitt projekt och dricka kaffe. Ikväll kanske jag tänder 100 värmeljus och myser.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  17 augusti 2019

  Alltså, jag förstår inte vem du brås på. Vi kan väl byta lite, jag får lite av din effektivitet och du får lite av mitt lugn ….Puss

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 91
 • 749
 • 429 960
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök