Djurliv Vardagsliv

Hemmadag med Totte

Av
den
29 juni 2015

Idag har jag varit hemma från jobbet. Mådde inget vidare imorse, både migrän och mensvärk som gjorde att jag kände mig mer död än levande.

Paulina är valpvakt till söta lilla Totte idag och det är full fart, tänk vad snabbt man glömmer hur det är att ha en liten valp hemma.

 

totte1

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 81
  • 749
  • 429 926
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök