Av
den
29 juli 2019

Nu är jag hemma igen efter en helt fantastisk weekend i Stockholm!

Vi har gjort så himla mycket roligt, vi har varit på fjärilshuset, åkt räkkryssning i skärgården, besökt Skansen, åkt Voi på Djurgården, varit på museum och mycket mer.
Jag kommer självklart att blogga och lägga upp bilder så småningom men jag har ca 2500 foton att gå igenom.

Jag fortsätter semestern i ytterligare en vecka och gläds faktiskt åt att det inte ska vara lika varmt.
I Stockholm var det vidrigt! Jag badade i svett i fem dygn!
Jag tycker ju vanligtvis om värme och sol men det behöver inte vara extremt, och det är ju definitivt betydligt skojigare med 30 grader när man ligger på beachen!

Idag har jag ägnat dagen åt att packa upp, tvätta och städa ihop lite, och så har jag redigerat foton och druckit kaffe med Anders, en alldeles lagom dag.
Jag har beställt mat och proteinpulver, betalat räkningar, hittat ett par skor på rea på nätet och påbörjat ett nytt stort projekt som ni får veta mer om senare.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  29 juli 2019

  Va??? Nytt stort projekt? Nu blev morsan nyfiken, o hjärnan jobbar för högvarv…PUSS

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 177
 • 894
 • 431 560
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök