En sida mestadels helt för min egen skull, ett ställe att samla alla mina ideér och funderingar, inköpslistor och inspiration på helt enkelt.

Den 31 januari 2019 gick flyttlasset!
Efter nästan 15 år i samma lägenhet var det dags.
Jag hittade en etta i ett närliggande bostadsområde och jag bytte lägenhet med paret som hade den.
Lägenheten är på ca 45 kvadrat och riktigt bra planerad med ett fullstort badrum med badkar, liten hall och klädkammare, ett ordentligt kök, balkong och ett hyfsat stort vardagsrum med sovalkov.
Där kommer jag att trivas!

Bloggat om mitt hem

Hos mig

De här sidorna om mitt hem är mest för min egen skull, för att kunna planera och fantisera och samla allt på ett och samma ställe. Jag tänker att det kan vara kul att se hur mitt nya framtida hem växer fram från början och samtidigt kunna blicka tillbaks.

Den 2/1 2020 gick flyttlasset från en trerummare till en etta i Falun. Familjesituationen har ändrats i och med att 3 av 3 barn har flyttat hemifrån.

Lägenheten är på 43 kvm och ligger på andra våningen i ett 4-våningshus och jag fastnade direkt för planlösningen. Jag gillar att det är ett badrum med badkar, ett ordentligt kök, hyfsat stor inredningsbar klädkammare, sovalkov och balkong.