Hem Ljuva Hem

De här sidorna om mitt hem är mest för min egen skull, för att kunna planera och fantisera och samla allt på ett och samma ställe. Jag tänker att det kan vara kul att se hur mitt nya framtida hem växer fram från början och samtidigt kunna blicka tillbaks.

Den 2/1 2020 gick flyttlasset från en trerummare till en etta i Falun. Familjesituationen har ändrats i och med att 3 av 3 barn har flyttat hemifrån.

Lägenheten är på 43 kvm och ligger på andra våningen i ett 4-våningshus och jag fastnade direkt för planlösningen. Jag gillar att det är ett badrum med badkar, ett ordentligt kök, hyfsat stor inredningsbar klädkammare, sovalkov och balkong.

Framsteg hemma

Hall 90%
Badrum 20%
Klädkammare 5%
Kök 10%
Vardagsrum 85%
Sovalkov 60%
Balkong 85%
Ritning

Hallen

Badrummet

Klädkammaren

Köket

Vardagsrummet

Sovalkoven

Balkongen

Pinterest