Av
den
13 juni 2017

I fredags eftermiddag åkte Paulina och jag och hämtade Vanessa och sen tog vi med oss henne till Å-festen i stan. Vi startade med att få i ungen mat så att hon skulle orka leka och busa (och det gjorde hon!)

Paulina hjälpte till att kasta pil och Vanessa vann både nallar och lite annat krafs.

Det bästa som finns – att kramas med barnbarnet! ❤

Tokfia!

Sen var det dags för karusellåkning och självklart skulle hon välja den värsta, haha! Faster Paulina är snäll och ställer upp och åker med.

Jag blev kaffesugen så vi satte oss på trappen och fikade lite medan vi tittade på cruisingen.

Vi gick vidare och på scenen uppträdde Filippa och Bella (från Melodifestivalen) så vi fastnade där en stund innan vi gick vidare mot hoppborgarna.

Haha, hon är så skön! Vi gick förbi en gatumusikant och Vanessa tyckte att han var riktigt duktig så där satte hon sig en bra stund! 😜

Sen sa stumpan att hon var trött och ville åka hem så vi tog bussen hem och la oss i soffan och såg en film innan vi somnade.

Lördagen startade med ösregn och våra planer på att hoppa i hoppborgar blev liksom inställd. Istället åkte vi in till stan och gick in på biblioteket där Vanessa målade Dalahästar. Sen mötte vi upp Demirka, såg på en clownföreställning och sen var det dags för mig och Paulina att lämna över lillstumpa för den här gången.

Vi handlade lite, åkte hem och duschade och gjorde oss klara. Sen åkte vi in mot stan och åkte virvelvinden ett antal gånger. Gick ju rätt bra när man redan var berusad, annars hatar jag när det snurrar så mycket!
Sprang runt en del på stan, träffade vänner, drack drinkar och hamnade till sist på Etage.
När krogen stängde blev det en promenad hem.

En dimmig nattpromenad…

Dagen efter blev det pizza”frukost” 😋

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Karin

  13 juni 2017

  Jag hade köpt en likadan klänning till våran Saga som Vanessa har 😊
  Kram

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 45
 • 1 752
 • 392 769
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök