Vardagsliv

Helgen…

Av
den
20 december 2009

Min lediga helg har gått alldeles för fort!

Igår fick jag ett städryck och dammade allt i hela vardagsrummet. Välbehövligt! Dammsög riktigt ordentligt och skurade golven också så nu får det räcka inför jul.

Barnen byggde ett pepparkakshus

På eftermiddagen kom mamma och Hasse och hälsade på och vi åt jättegod middag tillsammans som de bjöd på.

Imorse fick vi (iallafall Jonas) en lång sovmorgon. Röjde av lite här hemma innan vi åkte och tankade. Stannade till på Ica Maxi för att handla lite ingredienser till maten och för att hitta en present åt en liten uttråkad 2-åring.

Åkte vidare till lasarettet för att hälsa på Sandra och William. William är 2 år gammal och har alltså ramlat och brutit lårbenet och är gipsad från midjan och nedåt på båda benen och ska ligga/sitta still i 4 veckor!

William fick ett gäng tablettaskar (varav det mesta kastades på golvet – inte lätt att vara tvungen att sitta still och vara uttråkad!) och en bok med ljud.
Inte en endaste puss fick jag, inte frivilligt iallafall, men jag stal några! 😆
Vi kanske ska göra som Paulina föreslog då hon tjatade om ett småsyskon och jag sa blankt nej. Hon blev tjurig trots att jag försökte förklara alla nackdelar. 😛
Då kom jag med förslaget att vi kanske kunde få låna William nån dag och vara barnvakter. -Nä men mamma, kan inte vi bli fodervärdar åt honom istället! vräkte Paulina ur sig.
Haha! Tror inte att Sandra och Niklas skulle gå med på det va!?

Skyndade hemåt då jag skulle få besök av en hemsideskund.
Snackade bort några timmar och sen blev det matlagning. Kycklinggryta med massor av grädde, rosépeppar och vitlök.

Nu är det kväll, redan, och snart blir det ett söndagsbad och en kvällspromenad i snön med Maxi. Sen väntar sängen – jobbar i 3 dagar till innan jag får julledigt och jag antar att vi har några ganska stressiga dagar framför oss på jobbet.

 

 

Taggar

18 december 2009

24 december 2009

LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 21
  • 1 771
  • 432 082
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök