Livet som farmor och mormor Vardagsliv

Helgen – fix hemma, besök och solning

Av
den
6 februari 2017

Efter jobbet i fredags fick jag hem en blivande 5-åring. ❤ Här hemma var det kaos eftersom jag och Paulina bestämde oss för att byta rum igen samtidigt som jag försökte få till mitt sovrum till ett beboeligt ställe. Jag rotade lite på vinden och hittade bland annat en bänk och vägghyllor. Med lite vit färg och samma tapet som fondtapeten så fick jag till ett helt ok sovrum trots allt.

Jag hatar dock dessa väggar här hemma! Ok att det är betongväggar men de måste vara blandat med världens hårdaste sten eller nåt!
Jag fick iallafall upp 2 hyllor i Paulinas rum och en hylla i mitt rum, efter MYCKET om och men, blod, svett och tårar.
Sen skulle jag ha upp 2 konsoller till ännu en hylla i sovrummet men då gav jag upp. Igår fick jag hjälp av snälla Daniel, hans borrmaskin var en aningens bättre än min! 😀

Fix pågår, borrar, skruvar, målar och tapetserar….

Helt ok resultat, från ett tomt rum med endast en säng till lite mys iallafall.

Vanessa var jätteduktig och sprang och lekte bland färgburkar och bråte. Tur jag har Paulina som vet hur man roar henne, de satt och lekte med lego halva kvällen.

Sen kröp vi ner i sängen, jag, Vanessa och Daniel, och tittade på ett avsnitt av Smurfarna och sen somnade hon sött.
Jag blev väckt vid tvåtiden av en askalas Bäckis som stövlade in här hemma. Tog en cigg tillsammans innan det var dags för några fler timmars sömn.

Fortsatte projektet röja ihop hela lördagen. Vanessa blev hämtat mitt på dagen och Bäckis blev hämtad av Wille.
Jag såg en annons på FB ang ett gratis halvkroppssolarium och jag nappade! Fredrik skjutsade mig för att hämta det och när jag var klar med allt på kvällen testades det.
Jag vet inte om effekten är super men lite händer det nog och det är hur som helst skönt att ligga och sola en stund. Ett par hörlurar i öronen under solariet är perfekt nedvarvning efter jobbet.

I söndags var vi på kalas men det skriver jag om i ett annat inlägg.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 81
  • 749
  • 429 926
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök