Vardagsliv

Helg med Simon

Av
den
27 juli 2015

I fredags slutade jag lite tidigare och fick skjuts till Borlänge där jag och Paulina mötte upp Simon som kom med tåget från Stockholm.

Vi hann med en snabbvända på IKEA, Paulina köpte en spegel och jag hittade tallrikar för bara 5 kronor styck. Några doftljus fick också följa med hem.

Vi traskade till Kupolen där Simon letade efter en ny mobiltelefon och jag besökte Panduro för att köpa pennor och efter en del rantande i affärer tog vi bussen till Falun där vi käkade pizza och besökte systembolaget innan vi åkte hem.

 

Jag fick en jättefin tavla av Paulina som hon köpte åt mig inne på Clas Ohlson <3
Har velat ha den hur länge som helst!

Simon gick ut på krogen med kompisar på kvällen och Paulina och jag testade de nya pennorna och ritade halva natten.

 

Även Simon gillade pennorna och har nu beställt egna

I lördags hade vi grillpremiär, tänk – första grillningen i slutet på juli!!
Gott var det iallafall!

 

På eftermiddagen drog ett rejält åskoväder fram över Falun och hundarna verkar bara bli räddare och räddare med åren, speciellt Daniel som fann trygghet bland skorna i hallen (?)

Simon och jag hade tänkt ta en vända på krogen men klockan blev mycket och vi var trötta så vi ångrade oss. Istället blev det 2 filmer, Johan Falk och Jurassic World, och en himla massa glass.

 

I söndags blev det tomt igen då Simon åkte hem. Paulina, jag och Benjamin slappade mest…

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  28 juli 2015

  Vad är det för speciellt med pennorna? Skulle jag gilla att färglägga som ni gjorde? Det ser onekligen ut så, men vad är det för papper ni ritar på? letar ny hobby eftersom det är så dyrt att importera tavlorna. pussis

  • Svara

   saija

   28 juli 2015

   Pennorna är alkoholbaserade så att det går att måla flera lager, skugga osv, utan att pappret blir förstört eller att färgen smular sig. Jag tror absolut att du skulle gilla det! Tyvärr är pennorna ganska dyra men det finns en del startpaket att köpa och sen får man väl fylla på efterhand. Jag har även köpt vanliga färgpennor och tunna färgade pennor på bokhandeln. Ju fler sorter desto bättre 🙂
   Vi har skrivit ut på vanligt skrivarpapper men egentligen är det bättre med speciellt papper, har inte hittat något än och det är inte helt gratis heller men å andra sidan så tar en teckning ett tag att göra klar så… Det är iallafall väldigt rogivande att sitta och färglägga.
   I bokhandeln sålde de en massa vuxenmålarböcker så det är nog fler än jag som tycker det, haha!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 255
 • 1 313
 • 341 551
 • 2 541
 • 8
 • 3 244
Sök