Livet som farmor och mormor Vardagsliv

Helg med fest och barnbarnsmys

Av
den
25 oktober 2015

I fredags tog jag bussen in till stan och satte mig på Waynes med datorn en stund. Paulina och Malva kom och höll mig sällskap en stund och sen passade vi på att göra lite ärenden innan vi handlade ingredienser till tacos och åkte hem och lagade mat.

Tanken var att jag skulle ha en lugn kväll hemma men Jenny bjöd dit mig och jag tänkte bara umgås i några timmar och sen gå hem, men… riktigt så blev det inte.

Det blev en trevlig utekväll på Kingen med många glada kända ansikten

 

 

I lördags var det tidig väckning, efter en natt med väldigt dåligt med sömn. Jag hade svårt att somna och när jag väl somnade drömde jag flera konstiga drömmar. Tusentals getingar med 5 cm långa gaddar är INTE trevliga kan jag upplysa om!

Vid elva kom äntligen Vanessa!

Vi åt lite frukost tillsammans och jag plockade ihop och sen tog vi bussen till Sportys för att leka av oss i några timmar. Paulina och Malva agerade barnvakt men jag slapp inte undan rutchkanorna.
Efter några timmars lek satt det bra med middag på McDonalds innan vi åkte hemåt.

 

Vanessa åkte hem strax efter fem och jag däckade totalt!
Det blev en kväll i soffan, halvsovandes, innan jag till slut lyckades masa mig till sängen…

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  25 oktober 2015

  Farmor får börja ta det lite lugnt med festandet …

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 90
 • 785
 • 348 079
 • 2 541
 • 8
 • 3 244
Sök