Livet som farmor och mormor Vardagsliv

Heldag med bad och veckoplanering

Av
den
23 juli 2018

Igår låg vi nere på Bojsenbeach hela dagen och guppade på våra madrasser. Det var verkligen väl investerade 80:-!
I veckan ska det bli 33 grader varmt 😬 helt galet!

Den här veckan bjuder på jobb, jobb, lite mer jobb, lunch med Simon på onsdag och på fredag kommer min lilla solstråle och hälsar på farmor. Och mellan det ska jag hinna med en del förberedelser inför Benjamins frisläppning.
Snacka om att hamna i moment22 när man muckar;
Han behöver hjälp av soc när han kommer ut men för att kunna söka hjälp behöver han leg, men för att kunna söka leg (pass) så behöver han pengar vilket han inte kan få från soc för att han inte kan legitimera sig. Han behöver också BankID för att kunna byta adress men han kan inte skaffa BankID utan legitimation för att visa på banken. Och utan att vara skriven i Sthlm kan han inte gå till soc där. Gaaah!

Tänk, om bara någon månad börjar Vanessa skolan! SKOLAN!? Hallå, vart tog min beeebis vägen??
På nedan bilder var hon lite mindre 😍

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
3 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  23 juli 2018

  😍 jag vill också ha smajlisar…krama simon från mig och vanessa med!

  • Svara

   saija

   24 juli 2018

   Just ja! Påminn mig på lördag eftermiddag eller söndag så ska jag se vad jag kan göra. Min dator vill ju knappt längre 🙁

   • Svara

    mamma

    24 juli 2018

    💗

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 205
 • 1 854
 • 401 397
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök