Livet som farmor och mormor Vardagsliv

Hektisk vecka och lugn helg

Av
den
12 mars 2016

Ja det känns verkligen att man jobbar heltid numera. Orken är som bortblåst på helgerna och det enda jag ser fram emot är sängen och soffan, sovmornar, kaffe i lugn och ro och datorn i knät, seriemaraton osv.
Har jag blivit gammal nu?

Förutom jobb har jag iallafall hunnit med några timmar tillsammans med barnbarnet. ❤️
nessa2

För två år sedan såg det ut såhär ute! Nu ligger det kvar alldeles för mycket snö!
Jag hoppas på varmare väder och sol i veckan…
20140312_132739

Imorse vaknade jag till vid femtiden när Dan åkte iväg för att fiska. Jag lyckades iallafall somna om och vaknade inte förrän halv tio, sååå skönt!
Efter lite städ och plock tog jag ett skönt bad.
badasaija

Daniel fick sig en dusch så nu ligger han här och huttrar.
daniel2

Nybadad Daniel ?

20160312_151743
20160312_151852

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 57
  • 2 591
  • 402 404
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök