Vardagsliv

Hej mitt vinterland!

Av
den
12 april 2021

Det är så frustrerande när man mer än någonsin längtar efter våren och vaknar till detta!

Det ska tydligen snöa hela dagen idag och även halva imorgon, sen hoppas jag VERKLIGEN att vi sett det sista av snön på ett bra tag!

Här om dagen hade vi 4 årstider på en och samma dag. Klarblå himmel och skönt ute, för att i nästa sekund hagla, och sen kom regnet, och sen snön….

Kunde inte vädret vara på vår sida nu i dessa jobbiga Coronatider iallafall? Vill ju kunna vara utomhus!

Hittade dessa små fina på gårdagens promenad….

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 224
  • 896
  • 393 045
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök