Vardagsliv

Hej bloggen!

Av
den
11 oktober 2017

Hej bloggen – Jag saknar dig…

Jag är sååå himla dålig på att blogga just nu, jag vet. När jag bloggar vill jag göra det åtminstone lite planerat och genomtänkt och nu för tiden finns varken ork eller tid. Jag gör inte mycket annat än jobbar och sover.

Jag går upp mellan halv fem och halv sex varje morgon så på kvällen när klockan är sju – åtta och jag är klar med allt hemma är jag helt slut och för det mesta sover jag innan nio.

Nu sitter jag på bussen på väg till jobbet. Det var riktigt kallt imorse, bara en grad ute, Brrr…

Och jag tror att jag håller på att bli sjuk. Känner mig febrig och har ont i halsen. Jag varken vill, har tid eller råd att vara sjuk och hemma från jobbet. 😩

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  Jenny

  11 oktober 2017

  Känner igen mig. Kliver upp kl 04:30, är hemma igen runt 17:00-17:30.

  Sista veckorna har varit mycket. Så fort man har slutat har man åkt till svärföräldrarna och hjälp dom med både flytt och nu är uppbackning och installation av internet, rv m.m. Så vi har varit hemma först vid 19:00-20:00. Sen måste man fixa matlåda osv. Man ska vara glad om man hinner i säng före kl 22.

 2. Svara

  mamma

  11 oktober 2017

  ussussuss. inte bli sjuk nu! Det är ju så tråkigt. hoppas u slipper…

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 234
 • 2 332
 • 433 293
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök