"Jobbigt"

Hawaiifest med jobbet

Av
den
10 december 2016

På fest med jobbet, med sommar, sol och Hawaiitema 😄

Jag jobbade till fem så jag hann inte hem mellan. Bytte om på jobbet och förfestade i min ensamhet… Så tomt har det nog aldrig varit
på jobbet 🙄 Blev upphämtad utanför jobbet strax efter fem  och vi tog oss till lokalen i Borlänge.

 

Välkomstdrink

Vi fick god mat och sen festades det loss till mitt i natta.

Priser delas ut och tävlingar genomförs

Här har de parat ihop kända idrottsprofiler med personal från Coor, haha

Och här ska några stackare NYNNA en låt (med hörlurar på) och vi (också stackare) ska gissa låten.

Sofie går “All in” och lilla viphörnan med solstolar, badbollar och filtar.

Charader

Taggar

10 december 2016

LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 54
  • 2 591
  • 402 360
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök