Vardagsliv

Härlig solig helg

Av
den
21 maj 2018

Vilken härlig helg det blev!
I fredags gick vi ut med ett gäng kollegor en sväng men kom faktiskt hem i tid för en gångs skull.

Lördagen och söndagen tillbringades ute i solen och värmen. Wow vilken start på sommaren! Sååå efterlängtat med värme och sol efter den här otroligt långa och tunga vintern.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 69
  • 2 591
  • 402 703
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök