Hälsa & Livsstil Vardagsliv Webbigt

Har du svårt att somna?

Av
den
18 december 2017

Jag har ju haft en del insomningssvårigheter men sedan jag började lyssna på ljud när jag ska sova så har det faktiskt blivit bättre så jag tänkte tipsa om en app som är enkel men gör det den ska.

Sleepo innehåller en stor samling av HD ljud som kan blandas till den perfekta avslappnande atmosfären. Du kan välja mellan olika typer av regn, naturljud, stadsljud, vitt brus eller instrument. Spara dina favorit ljudblandningar så kan du alltid nå dem.

Du kan schemalägga timern så den automatiskt stoppar appen. Sleepo kräver ingen internet anslutning så du kan använda den överallt utan att oroa dig för dataanvändningen.

Du kan välja mellan 36 noggrant utvalda ljud indelade i fyra grupper:
– Regnljud (t.ex. regn mot fönstret, havsvågor, åska)
– Naturljud (t.ex. skod, bäck, vattenfall)
– Stadsljud (t.ex. tunnelbana, tåg, fläkt, flygplan)
– Meditationsljud (t.ex. vitt brus, piano, orientalisk flöjt)

Appen kan användas inte bara för avslappning och sömn men också till meditation, arbete eller koncentration. Den innehåller de tre mest populära typerna av vitt brus:
– Vitt brus
– Rosa brus
– Brunt brus

Det finns mängder av sådana här appar både för iPhone och Android om man söker på “sleep”, här nedan är ytterligare 2 för Andriod.
Relax melodies >>>
Relax meditation >>>

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  Jenny

  18 december 2017

  Använder den appen ibland, men nu så använder jag Spotify. Har en spellista med sleeping sound/calm sound. Fungerar jättebra för sömnen.

 2. Svara

  Anita

  18 december 2017

  Tack för tipset, ska testas direkt

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 221
 • 896
 • 392 961
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök