Djurliv Vardagsliv

Han blev korthårig!

Av
den
29 juni 2021

Eftersom Daniel lider av värmen så bestämde vi oss, mamma, jag och Paulina, för att ta honom till en hundtrimmare. Det var inte så lätt då alla i hela Dalarna var fullbokade sommaren ut!
Till sist hittade jag en tid men det skulle kosta nästan dubbelt så mycket som vi räknat med så vi tänkte om och efter en del googlande så hittade jag en passande trimmer online som jag beställde.

Jag har ju trimmat mina Papillons själv tidigare så jag tvivlade inte direkt på att jag kunde men jag visste ju inte hur Daniel skulle reagera då han aldrig blivit klippt eller trimmad förut.

Det fanns distanskammar med men det är lättare att trimma utan och eftersom det snabbt växer ut så körde jag på det kortaste.

Här ligger det en halv hund!

Inte helt jämnt men jag vill inte låta Daniel stå så länge och det är ju ingen som ska syna honom så nära

Plötsligt “gick han ner” minst ett par kilo och se bara hur nöjd han ser ut!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 80
  • 764
  • 429 478
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök