Han är hemma! Och jag är sjuk…

saija

Igår fick jag skjuts av Anders till mamsen i Fredriksberg för att hämta hem mitt lillhjärta som varit på kollo medan vi varit på semester.
Så mysigt att höra hans trippande här hemma igen, hans små snarkningar och ljud, han har verkligen varit saknad! ❤

Vi blev bjudna på pizza på den lokala pizzerian och sen tog vi en sväng upp till Säfsen för att se oss omkring innan vi åkte hemöver. Tack för hjälpen med Daniel mamma och tack för hjälpen med skjuts Anders! 💕


Och jag mår bara sämre och sämre…
Redan i förrgår kände jag att det var något skit på gång men jag hoppades in i det sista att det skulle ge med sig. Men nu måste jag nog inse att jag faktiskt är sjuk.
Hela kroppen värker, jag har ont i lungorna, huvudet dunkar och jag har feber. Och som om inte det vore nog så ska jag precis ha min mens så vi kan väl lägga till mensvärk på listan också. Fan!

Och jag som skulle fått besök av Jenny och hennes lilla Devin idag. Jag har sett fram emot det sååå mycket för nu var det längesen vi sågs! Vi får hoppas att vi kanske kan få till det nästa helg istället.


Jag behövs verkligen på jobbet just nu, jag kan inte vara hemma sjuk! Gaaaah!
Jag hoppas att jag kan åka in imorgon, jag har inte råd att vara hemma heller. Alternativet är att jag jobbar hemifrån men det är krångligt med bara en laptop, jag som är van att ha 2-3 skärmar. Jag ska kolla på jobbet om det finns någon extra skärm jag kan ta med och ha hemma. 

Till sist, kvällsvy över Alanya igår. Saknar sååå himla mycket! ❤
Här hemma vaknade jag till -4 grader och jag ser inte alls fram emot vintern!

Fotograferat av MehmetGilla
Gilla Älska Haha Wow Ledsen Arg
6

En kommentar

  1. mamma
    6 oktober 2019 at 19:33

    Gissa om jag saknar lillskiten! Nu ligger duntäcket i sängen, men tror du att det kan ersätta en liten värmedyna? Näää….Krya-kramar <3

Lämna ett svar

Namn*
Email*
Hemsida
Meddelande*

Du kan använda dessa HTML-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>