"Jobbigt" Hälsa & Livsstil Vardagsliv

Halvkrasslig och jobbar hemma

Av
den
8 maj 2020

I måndags var jag på jobbet som vanligt men jag mådde inte helt bra. Jag hade väldigt ont i kroppen, ni vet sådär som man får när man är på väg att bli sjuk. Hade även lite frossa.
Men det är så himla svårt att veta vad som är vad när man har fibromyalgi. Jag får ju skov av värk då och då och känslan är likadan som när jag är på väg att bli sjuk, även frossan. Men när jag kom hem på måndag kväll började jag även få ont i lungorna/luftrören så jag messade min chef som sa att nu är det faktiskt dags att jobba hemifrån.

Beklagade mig lite då jag inte kan sitta och jobba med bara en laptop i knät i soffan när jag vanligtvis använder 3 skärmar och dessutom har ett bord att sitta vid. Jag har ju ännu inget köksbord, inte ens stolar!

Mitt tomma kök, det får prioriteras till hösten tänker jag

Men på tisdagen strax innan lunch kom de, min chef och en kollega, och hade med sig både bord, skärmar och mina andra tillbehör! 🤗

Och tadaaa! Ett hemmakontor i köket!

Inte skönaste stolen (pallen) som finns men nu har jag tagit en in klappstol från balkongen istället, lite bättre iallafall

När jag var på Ica och storhandlade sist så köpte jag några pizzakit och nu insåg jag att de höll på att gå ut i datum så jag har ätit hemmapizza i flera dagar 🤣

En variant med prosciutto och ruccola

Och en variant med salami och färska champinjoner

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
3 kommentarer
 1. Svara

  Carola

  8 maj 2020

  Krya på dig 🌷 Så bra att du inte hunnit fixa köket då ju 👍🏻 Blev ju ett kanonbra kontor 👍🏻 Så goda pizzorna såg ut 😋 den med salami ska jag testa. Hade du ”bara” ost, salami och svamp på? Ha en fin helg 🤗

  • Svara

   Saija

   8 maj 2020

   Tack! Jaa tomatsåsen som ingick i pizzakitet, ost (gärna med lite “mer” smak), salami (jag gillar stark), svamp och pizzakrydda.
   Tack detsamma <3

 2. Svara

  mamma

  8 maj 2020

  Ingen idé att jag köper pizzakit för jag vill/orkar inte äta allt. Det är bara gott första dagen…

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 185
 • 894
 • 431 590
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök