Vardagsliv

Halvdöv, solsken och ny dator

Av
den
18 oktober 2017

Jag har råkat ut för en riktigt skum förkylning. Jag blev ju dålig redan i mitten på förra veckan men jag var inte så dålig att jag inte kunde jobba även om jag sov sämre än vanligt och kände mig febrig. Fredagen var dock riktigt jobbig med rejäla febertoppar under dagen. Jobbade i måndags också men sen insåg jag att det bara blev värre.

När jag knappt hör något i telefonen är det rätt drygt att sitta i växel och kundtjänst! 😷

Jag är helt “döv” på ena örat och det börjar bli riktigt jobbigt och det känns som om jag hostar lungorna ur mig när som helst.

Idag var jag iallafall tvungen att ta mig ut en sväng då Paulina skulle på möte i skolan och eftersom jag har en del otalt med rektorn där ville jag följa med för att försäkra mig om att det hela skulle gå rätt till.

Det var riktigt skönt att komma ut i det fina höstvädret men jösses vad slut jag var när jag kom hem igen! Sitter jag bara här hemma i soffan framför tv;n eller ligger i sängen och läser känner jag mig ganska okej men så fort jag gör något lite mer ansträngande känner jag mig dålig igen. Suck…

Höstfint på vår gård

Mötet med Paulinas handledare i skolan gick bra och hon blev inskriven (på nytt) i skolan och fick sig (nåja ett lån) en splitter ny dator, en Chromebook med helt vridbar skärm så att den även går att använda som surfplatta. Toppen!

Eftersom hon ska studera 100% på distans så behöver hon verkligen ett bra arbetsverktyg.

Ute i den friska höstluften…

In ❤ with my new shoes

Resten av dagen tillbringas i soffan. Jag har nyss läst ut ännu en bok och insåg när den var slut att den var en del i en serie så nu har jag ännu ett gäng böcker att plöja igenom och jag hoppas att de andra är lika bra. En passande sysselsättning när man ligger hemma och mår sådär…

Men först blogga lite och kika på YT-klipp på tv:n.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 233
  • 857
  • 404 625
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök