Semester/Resor Vardagsliv

Hälsar på hos mamma – Kvällsprommis i Sundborn

Av
den
13 juni 2021

Semestern har startat och jag hälsar på hos mamma. Jättekul att hon flyttat till fina Sundborn och att även jag får chansen att utforska den lilla mysiga byn

Smedjan

Keramik

Sundbornsån

Snacka om fint läge

Hittade en liten kompis på gräsmattan

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 179
  • 2 490
  • 403 107
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök