"Jobbigt" Livet som farmor och mormor Vardagsliv

Halloweenpynt och ett besök hos optikern

Av
den
28 oktober 2020

Igår jobbade jag inne på kontoret och jag passade på att fixa undan lite, bland annat så körde jag och en kollega ner alla fläktar till förrådet i källaren. Två vagnar med dessa stora fläktar och två vagnar med små fläktar.
Tillsammans med aktivitetsgruppen på jobbet Halloween-pyntade vi hela matsalen på jobbet. Glömde att fota men kan försöka ta något foto imorgon.

Blev så galet sugen på äggsmörgås med kaviar så var tvungen att kila in på Ica. Fattar inte varför jag fick ett sånt sug för jag gillar ju inte ens ägg och efter en och en halv macka fick jag nog, haha.

Innan jag åkte hem igår hade jag en tid bokad hos optikern på Kupolen. Jag har känt ett tag att min syn blivit sämre och enligt optikern stämde det och jag behöver nya terminalglasögon. Det tog mig 1 minut att välja bågar, orka liksom..
Han tyckte även att jag skulle skaffa “tv-glasögon” för han såg hur jag kisade och ansträngde ögonen. När han satte på mig ett par testglasögon med rätt styrka fick jag en chock – Wow! Jag såg ju hur tydligt som helst!
Jag får se om jag kanske kan ta mig råd nästa månad, det vore trevligt att kanske slippa en del huvudvärk som delvis beror på min syn.

Idag jobbade jag hemifrån eftersom jag skulle få hem en leverans från Ica. Samtidigt som den kom började servrarna på jobbet att strula och agenterna kom inte åt information som de behöver så jag fick rycka in en stund nu på kvällen och jobba lite.

Imorgon bitti ska jag följa med Paulina och Noelle till BVC och sen åker vi in till kontoret. Paulina får passa på att vara lite social och jag får jobba.

Jag är redan supertrött och klockan är bara halv åtta. Det här mörkret är jobbigt.
Det får gärna vara mörkt/kolsvart på kvällarna men nu är ju även dagarna mörka och grå, så trist!

Igår fyllde jag i en ansökan för “pappadagarna” till Försäkringskassan, jag hoppas att det flyter på smidigt nu.
Bilden på Noelle, det ser nästan ut som att hon tar en selfie, haha

Idag hämtade jag ut ett paket med den här “lilla” sötnosen till Noelle. Hon har inget kul att titta på i vagnen och eftersom vi försöker få henne att tycka om att åka vagn tänkte jag att det kanske kan underlätta lite.

På tal om sötnos…

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  Karin

  29 oktober 2020

  Jag brukar passa på att gå till Specsavers när de har erbjudande på gratis synundersökning vid köp av glasögon.Då betalar jag 395:- för synundersökning och kompletta glasögon 👍🏼Smidigt, enkelt och bra 😊Kram 🤗

  • Svara

   Saija

   2 november 2020

   Ja det är smidigt, dock så fick jag den här synundersökningen och glasögonen betalt av jobbet 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 102
 • 785
 • 348 133
 • 2 541
 • 8
 • 3 244
Sök