"Jobbigt" Vardagsliv

Halloween på jobbet

Av
den
5 november 2018

I fredags var det dags för det årliga Halloweenfirandet med pynt, utklädnad och snask.

Jag hade tänkt sminka mig hemma men ångrade mig när jag insåg att jag skulle få åka buss ensam hela vägen 😬
Jag tog istället med mig sminket och smet in på toaletten på jobbet. Det blev en snabbsminkning och jag önskar att jag hade mer tid men jag försökte iallafall 😂

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 33
  • 741
  • 429 286
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök