Produkttester

Grummes nya diskborste

Av
den
8 april 2019

I samarbete med Buzzador…

Grumme diskborste − ett miljövänligt alternativ tillverkad av 70% återvunnen plast!
Förutom materialvalet är borsten även tillverkad för att hålla längre, vilket i förlängningen innebär mindre plast i omlopp. Den har en högkvalitativ borst med tre olika typer av borststrån samt en design som skapar bättre grepp och effektivitet när du diskar.
Grumme erbjuder ett brett sortiment av produkter inom rengöring, tvättmedel och diskmedel. Deras produkter innehåller råvaror som samtliga är valda med stor omsorg om vår natur och med strävan om att inte använda några onödiga tillsatser.

Grummes nya diskborste
 • Diskar rent
 • Pris
 • Handtag
 • Miljötänk
3.8

Summering

Härligt med en miljövänlig diskborste!
Bra kvalitét och ger ett rent resultat.
Ordentligt handtag och har både “krok” och avskrapningskant. Enda negativa för mig är att borsten är lite väl hård.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  8 april 2019

  Jag köpte icke miljövänliga diskborstar som var så mjuka så de var värdelösa för att diska en kastrull.

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 92
 • 749
 • 429 973
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök