Film & Serier Media

Grey’s Anatomy

Av
den
26 september 2020

Jag har fastnat totalt!

Jag ville hitta en serie med många avsnitt att fastna för, och det hittade jag! Det är snudd på omöjligt att sluta titta!
Och jag älskar att det är så många avsnitt i varje säsong.

Grey’s Anatomy är en flerfaldigt Emmynominerad amerikansk tv-serie som utspelar sig på sjukhuset Seattle Grace Hospital. Den relationsorienterade dramaserien hade amerikansk premiär på kanalen ABC den 27 mars 2005. Seriens namn är en ordlek på den berömda anatomiläroboken Gray’s Anatomy.

Serien har visats i 16 säsonger och har kontrakt på ytterligare en säsong.

Grey’s Anatomy kretsar kring Dr. Meredith Grey (spelad av Ellen Pompeo), en läkarstuderande som gör sin allmäntjänstgöring på det fiktiva sjukhuset Seattle Grace Hospital i Seattle. Tittarna får följa Merediths och de andra kirurgernas liv och verksamhet vid sjukhuset, vilket betyder mycket jobb och stress, liksom brist på tid, sömn och tacksamhet. Det kretsar även kring familjen och allt vad det innebär. Med allt jobb är det svårt att hinna med kärleken och många relationer uppstår därför på jobbet, vilket kanske inte alltid är det bästa.

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 80
  • 764
  • 429 480
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök