Livet som farmor och mormor

Grattis Vanessa 9 år!

Av
den
6 februari 2021

Helt galet att mitt äldsta barnbarn fyller 9, och jag som inte ens är 45!

Här är Vanessa som liten, runt ett halvår kan jag tippa på

 

+4
Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

365 Foton 2021
Senaste boktipset
Arkiv
Tidigare bloggat
Socialt
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 98
  • 949
  • 282 626
  • 2 390
  • 5
  • 3 158
Sök