Livet som farmor och mormor Vardagsliv

Grattis till körkortet!

Av
den
15 maj 2021

STORT GRATTIS Malva till körkortet!!!
Så himla skönt att ni nu enkelt kan ta er hit till farmor, mormor, Momi och resten av släkten och familjen.

Nu måste ni bara hitta en liten passande bil åt er

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 223
  • 896
  • 393 023
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök