Vardagsliv

Grattis till förlovningen!

Av
den
2 januari 2021

Inte bara jag har haft ett händelserikt år. Även dottern har upplevt många livsomvälvande händelser.

Graviditet, flytt x2, födelse av Noelle och så avslutar hon och pojkvännen stort, med en förlovning! Grattis på er turturduvor

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 120
  • 759
  • 430 802
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök