Vardagsliv

Grattis Simon på 25-årsdagen!

Av
den
3 november 2019

Idag fyller min förstfödda år… Simon fyller 25 år! 😬😍
Som vanligt så skriver jag, vad faan hände? Hur kan han ha blivit så gammal när jag aldrig åldras??? Det känns helt galet faktiskt.

Jag är så stolt över min fina son. Min tuffa kille som har ett hjärta av guld, som kämpat för sina drömmar och nått en bra bit på vägen. Som idag har ett fint hem i Stockholm tillsammans med sin söta flickvän, som har fast jobb, vänner och fritidsintressen (även om just de oftast innehåller ett vrålande – AAAIIIKKKK!) 😄

Mamma är så stolt och glad ❤ Ett stort grattis på din dag!
Vi ses imorgon, då ska du få pussar och kramar!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 34
  • 741
  • 429 297
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök