Vardagsliv

Grattis Simon 20 år!

Av
den
3 november 2014

GRATTIS DU FÅR NU IDAG
HANDLA PÅ SYSTEMBOLAG
SISTA KVITTOT PÅ ATT DU
RIKTIGT VUXEN BLIVIT NU
Från en riktigt gullig lintott, till en bestämd ung kille, till en bångstyrig tonåring, till en ung självständig duktig kille med egen bostad och jobb.
Mamma är sååå stolt! <3

Ett stort grattis på 20-årsdagen älskade son, vi ses på fredag!

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 230
  • 1 908
  • 343 313
  • 2 541
  • 8
  • 3 244
Sök