Livet som farmor och mormor Vardagsliv

Grattis på 26-årsdagen!

Av
den
3 november 2020

Idag fyller min äldsta son hela 26 år! Hur gick detta till?
Som vanligt känner inte jag mig ett dugg äldre… hehe

Jag gav honom en liten present imorse. Eller ja, egentligen var ju presenten till Freja (det är MYCKET roligare att skämma bort barnbarnen!)

Hon fick ett årsmedlemskap i AIK:s Gnagisklubben

Hon får:
– ett medlemskort
– ett fint diplom att sätta på väggen
– klistermärken
– tidningen Gnagisbladet två gånger om året, oftast tillsammans med en liten present.

 

 

Till vänster, min lilla Simon

Simon & Freja

 
Kolla den här häftiga födelsedagshälsningen då!!

 

Stort grattis älskade son på din dag

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 81
  • 764
  • 429 484
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök