Vardagsliv

Grattis på 20-årsdagen!

Av
den
10 april 2019

Min yngsta, min lilla flicka ❤️ fyller 20 år idag!

Hon är inte bara min dotter, hon är även min bästa vän och stöttepelare, precis som jag hoppas att jag är hennes!

Grattis världens bästa dotter! ÄLSKAR dig!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Karin

  11 april 2019

  Grattis från mig också 🤗

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 153
 • 2 467
 • 405 211
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök