Livet som farmor och mormor

Grattis Noelle på 1-årsdagen

Av
den
6 oktober 2021

Jag har älskat dig från början
när livet ditt var nytt
Med spänning har jag följt dig
sen du var ett litet knytt

Den dagen som du föddes
känns nästan som igår
och nu är det dags för dig
att fylla ditt första år

Det släktträd som vi utgör
har berikats så med dig
Och om det nånsin stormar
kan du hämta kraft hos mig

Så grattis kära barnbarn
jag önskar dig allt gott
i litet och i smått

Och jag hoppas att du vet
att jag finns här för dig,
att jag ser det som en bonus
när jag får träffa dig

 

 

Mommo älskar dig!

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 77
  • 3 293
  • 398 640
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök