Vardagsliv

Grattis Benjamin!

Av
den
18 januari 2012

Idag fyller min minsta pojke hela 15 år och jag är mest glad över att han hann fylla innan han blir pappa!
Vi har köpt nya datordelar till honom i present och förhoppningsvis kommer paketet idag (det borde komma senast imorgon) och imorse fick han en iPhone 3GS av farfar och Maj-Lis och av mormor och morfar.

Tänk att min lilla kille blivit så stor! Och att jag aldrig blir äldre… konstigt det där…

Jag älskar dig Benjamin och hoppas att du får en fin dag!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Kajsa

  18 januari 2012

  Gratta Benjamin från mig också! 🙂
  Kram

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 139
 • 759
 • 430 858
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök