Vardagsliv

Grattis Benjamin 18 år!

Av
den
18 januari 2015

Idag fyller Benjamin 18 år!

18 år!! Hur tusan gick det här till?
Nu har jag två vuxna barn och om bara 2 år är alla mina barn vuxna. Tur att jag har en liten Vanessa jag kan låna ibland <3

En egensinnig envis och go liten kille som nu vuxit upp till en omtänksam, snäll och intelligent lite större kille.

Grattis på din dag älskade unge, vi se som några dagar, mamma älskar dig! ❤

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  18 januari 2015

  Men så mycket VAnessa liknar pappa sin! :kiss:

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 15
 • 1 771
 • 432 064
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök