Djurliv Vardagsliv

Grattis B-kullen!

Av
den
7 september 2011

Idag fyller vår B-kull 5 år!

HIPP HIPP HURRA! :party: :party: :party:

Ett stort grattis till Blinka, Blomma, Bizon och Baltazar!


Fina Blomma som kommer till oss på fredag för att stanna här några veckor då matte åker på semester

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  Gunilla Trädgårds

  7 september 2011

  Så glad att Blommis kan få vara hos er <3

 2. Svara

  morsan

  7 september 2011

  Rodnar på riktigt, har så dålig koll, måste strax ner o pussa på min födelsedagsflicka! :embarrassed:
  Hur känns det att plugga, har du fått in några rutiner än? Tyvärr jobbar Hasse bara i Ludvika Smedjebacken för tillfället så det blir inte några resor norrut.
  Hörs snart igen, pusspuss

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 36
 • 804
 • 350 321
 • 2 541
 • 8
 • 3 246
Sök